Van jongs af aan ben ik altijd al creatief bezig. Zo ontwierp ik ‘graphics’ op de basisschool, voor mijn eigen Imonline blogje. Op de middelbare school heb ik veel gefotografeerd, geschilderd, getekend en geschreven. Logischerwijs maakte ik hierna de keuze om de opleiding Art, Communication & Design te gaan doen. Hier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en ben ik er vooral achter gekomen wat niet bij mij past. Zo ben ik terecht gekomen bij de studie Communicatie, waar vooral de combinatie tussen creativiteit en strategisch denken mij aanspreekt. Hier zit ik echt op mijn plek omdat het past bij al mijn interesses.

Ik ben altijd op zoek naar uitdagingen waarmee ik mijn interesses verder kan ontwikkelen. Persoonlijke groei, nog beter worden in wat ik al kan en zo veel mogelijk nieuwe dingen leren: dat is waar ik blij van word. Ik heb een enorme drive om te ontdekken wat mij gelukkig maakt en ben ontzettend gemotiveerd om alles uit mezelf te halen. Dit doe ik door middel van mijn opleiding en door aan verschillende extra activiteiten en projecten deel te nemen. Deze zijn terug te vinden op mijn LinkedIn pagina.

Ook in mijn vrije tijd ben ik hier veel mee bezig. Het liefst zit ik dan ook in de zon met een wijntje, een lekker hapje eten en een goed boek. Een boek over merken, (media)psychologie of (marketing)communicatie maar ook over bewustzijn, geluk, persoonlijke ontwikkeling en mindset. Dat zijn gebieden waar mijn interesses liggen en waar ik me graag in verdiep. Daarnaast lees ik allerlei blogs en kijk ik filmpjes over deze en andere onderwerpen om me zo te laten inspireren door de wijsheid van anderen.

Niet alleen lezen en leren, maar ook zelf creëren. Zo heb ik in verschillende commissies gezeten, help ik een handje op de design afdeling van een bedrijf en schiet ik anderen graag te hulp wanneer zij wat creativiteit nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geven van Adobe workshops, het ontwerpen van logo’s en posters, het maken van filmpjes en animaties en het bijhouden van social media kanalen. Nieuwsgierig? Het resultaat hiervan is te vinden in mijn portfolio.